Your Donation
  • or
Gegevens
Betaling
Kies je betaalmethode
Voorwaarden en condities

Your personal data will be used to process your donation, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

Stop Poverty is ooit in 2006 opgericht om direct noodhulp te kunnen bieden aan natuurramp slachtoffers in Indonesië. Stop Poverty is daarna uitgegroeid tot een professionele organisatie die zich steeds meer is gaan richten op duurzame ontwikkeling. Toch sluiten wij nooit onze ogen voor noodsituaties als natuurrampen en medische noodgevallen als hierdoor mensenlevens direct kunnen worden gered.

Tijdens een bezoek in februari 2017 werden Stop Poverty medewerkers geconfronteerd met de vreselijke gevolgen van armoede. Door gebrek aan € 25,- was een moeder van vier kinderen overleden. Zij moest met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis. Een eigen bijdrage werd gevraagd van € 25,- voordat de behandeling kon starten. Haar man had twee dagen nodig om het bedrag bij elkaar te sprokkelen bij familieleden en vrienden. Helaas was zijn vrouw toen al overleden. Nadat korte tijd later acute medische zorg nodig bleek om een meisje te redden, hebben de medewerkers van Stop Poverty ruim 1000 Euro bijeengebracht voor de start van een noodfonds.

Met uw hulp kunnen wij ook dit werk voortzetten. Het noodfonds is opgericht voor noodsituaties in Oeganda en India.